P – PROTETICA, PARODONTOLOGIE, PEDODONTIE

 

ProteticaPROTETICA – ai unul sau mai multi dinti lipsa ? Atunci trebuie sa stii ca spatiile libere de pe arcada produc tulburari estetice, fonetice si masticatorii. Acestea iti vor afecta nu numai fizionomia, relatiile sociale, dar si sanatatea. Remediaza aceste inconveniente cu ajutorul specialistilor de la clinica EPICDENT. Poti opta, in functie de cazul tau, pentru o lucrare fixa din metalo-ceramica ( portelan), zirconiu, sau alumina, sau pentru o lucrare mobilizabila precum protezele acrilice clasice, totale sau partiale, protezele elastice, sau protezele scheletate cu sisteme speciale.

 

ParodontologiePARODONTOLOGIE – boala parodontala, cunoscuta popular ca parodontoza, reprezinta una dintre cauzele cele mai frecvente ale pierderii dintilor la adulti. Diagnosticata la timp, poate fi tratata/stopata din evolutie, in majoritatea cazurilor. Parodontoza are cauza diversa , fiind invinuiti factori genetici, endocrini, boli de sistem, obiceiuri vicioase. Dar cea mai des intalnita cauza este cea microbiana . De aceea, nu ignora controlul periodic si detartrajul o data la 6 luni. In cadrul clinicii EPICDENT beneficiati de o reducere de 20% la igienizarea efectuata la 6 luni! Daca prezinti doar o sangerare a gingiilor sau daca ai deja mobilitate dentara, grabeste-te sa-ti faci o programare la EPICDENT. Suntem una dintre putinele clinici unde detartrajul se efectueaza cu apa ozonata!

PedodontiePEDODONTIE – tratamentul dintilor la copii este esential pentru o dantura frumoasa si sanatoasa in perioada adulta! Trebuie stiut faptul ca igiena cavitatii bucale la copii incepe inca din ziua 1 de viata, nu atunci cand erup dintii. Cariile aparute pe dintii de lapte evolueaza foarte rapid, ducand la imbolnavirea pulpei dentare si la procese purulente ( parulis) ce vor afecta dintii definitivi. Pierderea precoce a dintilor temporari are efecte grave asupra ocluziei (muscaturii). Din aceste motive, profilaxia, precum si tratamentul precoce al oricaror afectiuni dentare sunt extreme de importante.
Daca vrei sa cunosti mai multe despre profilaxia bolilor dentare la copii, despre igienizare, dar si despre caria de biberon sau alte afectiuni ale dintilor, vino impreuna cu pustiul tau la EPICDENT. Specialistii nostri au foarte multa rabdare. In plus, ai programul HAPPY VISIT FOR KIDS: una sau mai multe vizite gratuite, in timpul carora copilul tau se va obisnui cu medicii si cu atmosfera, i se vor explica diverse aparate si manopere, astfel incat va asocia vizita la stomatolog cu o experienta netraumatizanta. Un copil care nu experimenteaza durerea in timpul vizitei la stomatolog, va reveni cu incredere la medicul dentist pentru a trata viitoarele afectiuni. De aceea am implementat pentru copii ELECTROANESTEZIA, facand posibile tratamentele stomatologice fara anestezie injectabila, minimalizand astfel trauma injectiei si posibilitatea socului anafilactic.

Pentru programari iti stau la dispozitie nr de telefon : 0744955584 / 0741549272 /0764481919
Str. Parfumului  nr 35