E – ESTETICA, ENDODONTIE

 

ESTETICA dentara este o ramura a stomatologiei ce reuneste diferite proceduri in scopul imbunatatirii aspectului estetic si functional al pacientului: albirea dentara, bijutetiile dentare, remodelare gingivala, fatetele ceramice, aparatele ortodontice invizibile, obturatiile estetice, coroanele dentare ceramice, incrustatiile ceramice ( inlay/onlay).


Albirea dentarAlbire dentaraa
Este una dintre cele mai folosite metode de tratament estetic. Este simplu, rapid, putin costisitor si de durata! Se pot albi toti dintii sau doar unul singur (ce a suferit trauma sau tratament endodontic). Albirea dentara se poate face acasa – home bleaching, sau in cabinet. “Home bleaching” foloseste gutiere si o solutie de albit cu concentratie scazuta, se foloseste mai multe zile la rand in functie de rezultatul dorit. “In office bleaching” se efectueaza in cabinetul dentar, sub supravegherea medicului dentist, cu solutii de albit cu concentratii marite si cu lampa LED. Procedura dureaza 30 de minute, iar efectul dureaza ani!
Cu ajutorul albirii dentare obtii un zambet tanar si stralucitor,timp indelungat!
La EPICDENT, folosind cele  mai noi metode de albire, inlaturam de pe dinti petele inestetice de cafea, tutun, ceai, cola, alimente colorate sau fluoroza.
Procedurile de albire folosite la  EPICDENT sunt aprobate de Ministerul Sanatatii din Romania, fiind lipsite de riscuri si efecte adverse asupra dintilor si gingiilor dumneavoastra.
Daca doriti sa aflati mai multe despre albirea dintilor, sunati-ne acum pentru o programare si o consultatie referitoare la tipul de albire potrivit dumneavoastra.

Bijuterie dentaraBijuteriile dentare
Reprezinta modalitatea ideala de a va scoate zambetul din anonimat. La EPICDENT folosim bijuterii dentare din cristal pretios / semipretios, sau din material nobile. Aceasta se aplica pe dintele dumneavoastra prin tehnica adeziva. Este o procedura complet neinvaziva, ce nu afecteaza smaltul dintelui, dar foarte rezistenta. Puteti renunta la bijuterie oricand, dintele dumneavoastra va arata la fel ca inainte.

Remodelare gingivalaRemodelarea gingivala
Sau  gingivectomia / gingivoplastia – reprezinta proceduri chirurgicale des practicate in cadrul clinicii EPICDENT. Acestea se efectueaza in scopul remodelarii gingiei, pentru a evidentia cat mai frumos zambetul. Daca aveti un zambet gingival ( in timpul surasului se observa foarte mult din gingie) sau daca gingia este inegala sau ingrosata, puteti apela la specialistii clinicii noastre pentru a corecta acest defect. Dupa aceasta interventie, dintii dumneavoastra vor fi frumos aliniati, conturul gingival va fi regulat si zambetul dumneavoastra va atinge perfectiunea!

Fateta dentaraFatetele dentare ( veneers )
Ati visat mereu sa aveti un Hollywood smile? Acum, la EPICDENT, visele devin realitate cu ajutorul acestor mici piese protetice din ceramica, denumite fatete ceramice sau veneers!
Ele se lipesc pe suprafata dintilor, restaurarea fiind practic invizibila, dar deosebit de estetica si rezistenta. Fatetele  dentare ceramice sunt solutii protetice si estetice cu impact minim asupra dintilor. Uneori slefuirea dintilor nu este necesara, alteori se practica o minima slefuire. La EPICDENT folosim fatetele ceramice pentru a corecta defectele de forma si de structura a dintilor, modificarile de culoare, de forma sau pentru a inchide spatiile dintre dinti.

Aparate  ortodontice

Aparatele ortodontice invizibile
Obtinerea unui zambet perfect, cu dinti perfect aliniati, se poate obtine cu ajutorul aparatelor ortodontice. Daca aparatele dentare clasice, metalice, aplicate pe partea din fata a dintilor, vi se par inestetice si incomode, puteti opta pentru un aparat dentar incognito.

EndodontieENDODONTIA este necesara atunci cand pulpa dintelui este bolnava, dar si in unele cazuri de protezare. Tratamentul endodontic, sau  tratamentul de canal consta in scoaterea (extirparea)  nervului , dilatarea (instrumentarea) canalului in care s-a aflat nervul si umplerea (obturarea) canalului cu un material numit gutaperca si cu un sigilant endodontic. Daca ai un dinte cu o carie profunda sau un dinte fracturat, schimbat in culoare, cel mai probabil ai nevoie de un tratament endodontic.

Esti interesat de una din aceste interventii? Specialistii nostrii in medicina dentara va stau la dispozitie la nr de telefon ; 0744955584 / 0741549272 / 0764481919
Str. Parfumului nr 35