C – CARIOLOGIE, CHIRURGIE

 

CariologieCARIOLOGIE – cunoscute popular si ca plombe, obturatiile sunt materiale de diverse tipuri cu ajutorul carora se reconstituie dintii afectati de carie sau traumatism . La EPICDENT folosim materiale ultramoderne care imita cat mai bine structura dintelui, atat din punct de vedere estetic cat si al rezistentei, de la firme recunoscute pe plan international.
Nu-i asa ca vrei sa renunti la  acele plombe metalice ? Nu-i asa ca vrei obturatii estetice care sa imite perfect culoarea dintelui tau? Te asteptam la EPICDENT !

 

ImplantologieCHIRURGIE – La EPICDENT facem tot posibilul sa salvam un dinte. Insa, uneori, dintele este atat de distrus sau radacina este atat de infectata , incat singura solutie este extractia. Daca ai ajuns in acest stadiu, stai linistit! Bazeaza-te pe medicii de la EPICDENT! Vom gasi ulterior o solutie sa protezam astfel incat sa  umplem golul respectiv. Un caz aparte de interventii chirurgicale sunt constituite de extractia maselei de minte infectate sau prost pozitionate, a dintilor inclusi sau a dintilor in pozitii vicioase sau nefunctionale.

 

 

Te confrunti cu una din aceste probleme ? Medicii nostri sunt bucurosi sa te ajute!
Fa-ti o programare la EPICDENT : 0744955584 / 0741549272 /0764481919
Str. Parfumului nr 35